دو نوع رنگ‌های آکریلیک برای پردازش نماها در فروش گسترده است: امولسیون‌های مبتنی بر پایه حلال آب و محلول‌های مبتنی بر پایه حلال آلی.

رنگ‌های آکریلیک بر پایه حلال آلی

ترکیب این ماده شامل رزین اکریلیک، رنگدانه و مواد افزودنی مختلف است که بر مقاومت لایه پلیمری اعمال شده در برابر تأثیرات خارجی تأثیر می گذارد. مزیت کلیدی این نوع رنگ نما عمر طولانی آن است که  طی آن دیوار در معرض اثرات مضر رطوبت و دمای زیاد قرار نخواهد گرفت.

همچنین از مزایای رنگ‌های آکریلیک بر پایه حلال‌های آلی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

به طور خلاصه رنگ آکریلیک محلول آلی برای هر آب و هوایی مناسب است و به طور قابل قبولی از نمای ساختمان محافظت می کند.

رنگ آکریلیک بر پایه حلال آبی

در فرآیند ساخت این نوع رنگ از مجموعه‌ای از کوپلیمرهای آکریلیک امولسیون شده در آب استفاده می شود. فیلرها و افزودنی ها، به عنوان مثال، سنگ مرمر، نیز به ترکیب رنگ‌ها اضافه می شوند.

سطح دیوارهایی که با یک لایه پلیمری آکریلیک پوشانده شده است، از آسیب هوازدگی به بتن و آجر محافظت می شود. این لایه دارای مقاومت در برابر سایش و خاصیت دافع آب است. متخصصان همچنین این ماده را برای استفاده در فضای داخلی توصیه می کنند.

نتیجه: رنگ‌های آکریلیک برای اتاق‌هایی با سطح رطوبت بالا مناسب هستند.

در مورد مزایای رنگ های اکریلیک بیشتر بدانید.

در نتیجه رنگ آمیزی دیوار با رنگ آکریلیک، نه تنها رنگ دلپذیری به دست می آورید، بلکه با یک لایه پلیمری نیز از نظر ویژگی‌های مشابه پلاستیک پوشانده می شود. این لایه یک اتصال قوی با اجزای دیوار ایجاد می کند و در عین حال خاصیت ارتجاعی و تعدادی ویژگی اضافی را حفظ می کند:

 

فرآیند رنگ آمیزی نما

برای دستیابی به پوشش با بالاترین کیفیت در هنگام کار با رنگ‌های آکریلیک، باید از تکنیک کاربردی توصیه شده پیروی کرد. این پیچیده نیست، فقط مراحل دستورالعمل‌های پیوست شده از یک سازنده خاص را دنبال کنید. توصیه‌های ما ماهیتی کلی دارند و برای اکثر رنگ‌های آکریلیک کاربرد دارند.

قبل از شروع کار رنگ، باید سطح دیوار را بررسی کنید، عیوب را به صورت لایه برداری لایه های قدیمی، لبه های بیرون زده ملات پیدا کرده و برطرف کنید. ناهمواری‌های سطح باید از قبل بتونه کاری شوند و لایه فرسوده رنگ قدیمی از بین برود. همچنین باید مطمئن شد که دیوار به کانون قارچ تبدیل نشده است.

وظیفه لایه بتونه این است که به سطح استحکام لازم را بدهد، خاصیت چسبندگی را افزایش دهد، به طوری که رنگ به طور محکم به زیرسازی بچسبد و سال ها دوام بیاورد. لایه بتونه مصرف کل رنگ را نیز کاهش می دهد.

برای نماسازی با استفاده از رنگ‌های آکریلیک می‌توان از تفنگ اسپری، غلتکی یا برس رنگ استفاده کرد. به عنوان یک قاعده، رنگ حداقل در دو لایه اعمال می شود. لایه اول وظیفه زیرساز چسبندگی را انجام می‌دهد و با تفنگ اسپری اعمال می شود. هر لایه بعدی فقط پس از پوشاندن کامل لایه قبلی باید اعمال شود.

از آنجایی که رنگ آکریلیک به خوبی روی سطح پخش می شود، لکه‌ای ایجاد نمی کند، حتی با یک نقاش بی تجربه کار بسیار آسان است. آکریلیک به طور قابل اعتمادی به سطح هر ماده‌ای می چسبد: آجر، بتن، چوب.

نتیجه گیری:

اغلب می توانید این نظر را بشنوید که با وجود مزایای بی شمار رنگ‌های نمای آکریلیک، هزینه آنها تا حدودی گران است. این فرض اساساً اشتباه است، زیرا اگر شرایط عملیاتی رنگ‌های روغنی پلیمری و سنتی را با هم مقایسه کنیم، معلوم می‌شود که استفاده از رنگ‌ها و لاک‌های مبتنی بر آکریلیک بیشترین سود را دارد (توصیه می‌کنیم شما بر روی متریال حتما تحقیق نمایید تا درصورت تصمیم به نقاشی نمای ساختمان خود، اطلاعات لازم را داشته باشید.) می توانیم بگوییم که اگر نمی خواهید آن را هر دو سال یکبار رنگ آمیزی کنید، از رنگ اکریلیک استفاده کنید. واقعیت این است که رنگ آکریلیک برای نما دارای ویژگی های عملکرد بسیار خوبی است، مدت زمان زیادی نیز دوام می آورد.

9 پاسخ

    1. رنگهای نما غالبا مقاومت ضد یو وی و شستشوی بالادارند و رنگهای پلاستیک ازین خصلت محروم هستند. اگرچه که تمام پلاستیک قابلیت شستشو دارد اما در قیاس با ظرفیت استفاده در نما را ندارد

    1. با سلام ، برای اجرای این مواد ابتدا مواد عایق را باید استفاده نمود ، سپس رنگ ها ی نما استفاده کرد ، اختلاط دو ماده توصیه نمی گردد .

  1. سلام ما کارمون راپل هستش و میخواستم بدون رنگ هایی که میزنید ساختمان رو عایق هم میکند یا خیر؟؟ ایا میتونید اینجا معرفی کنید چند نمونه از مواد رنگ و عایق نمای ساختمان رو. تشکر.

    1. با سلام ، رنگ با عایق نما کاملا متفاوت است .در محصولات ما رنگ آکریلیک نما پایه آب و برخی از پروژه ها رنگ پلی یورتان را پیشنهاد می دهیم .

    1. با سلام ، بله رنگ های آکریلیک نما ، بابت استفاده در نما و مقاومت های uv و سایر خواص فرموله گردیده و استفاده می شود .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *